mandag den 28. marts 2011

Udstilling i Valby Kulturhus

Udstilling i Valby Kulturhus d. 2. - 29. april 2011
Jette Tofte Bøndergaard læreruddannet 1968 og billedkunstlærer 1972


Jeg har tidligere udstillet august- september 2010 på Galleri Bagatel. Denne gang udstiller jeg 33 billeder i varieret størrelse. Fiskene måler fx 96 x 77. Det og billedet nedenfor er malet på kursus på Kunsthøjskolen Ærø, hvor jeg har deltaget en uge i foråret 2008 samt en uge i efteråret 2010. Jeg har tegnet og malet hele mit liv, men er først begyndt med akryl i 2006.


Dette billede måler 96 x 96, men de fleste af mine billeder er mindre. Jeg henter inspiration mange steder og vælger mange motiver fx fra min ødegård i Sverige.

Disse to måler 30 x 30. De fleste af mine billeder er i dette format. Men motiverne varierer fra indkøbsposer til skibe i Grækenland. Billederne 'ligner' ofte, men det sker tit, at farverne styrer det endelige resultat. Jeg prøver at 'se' men gengiver mere oplevelse end 'virkelighed'.


Det sker dog også, at fantasien løber af med mig. Det er dette billede et eksempel på.

Billedet her måler 100 x 80. Det er det største billede jeg viser i denne udstilling. Det er atypisk blandt de øvrige motiver: blomster, personer, poser, træer ...Yderligere oplysninger kan indhentes på min mail:

jette.boendergaars@gmail.com

Bedste forårshilsner

Jette Tofte Bøndergaard

Ingen kommentarer:

Send en kommentar